Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek. Két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon. David Lloyd George
Bejelentkezés

Internet szolgáltatások - Design

Design

Arculat, logó, kiadvány tervezés
Webdesign
Multimédia, Flash animáció

Az interneten barangoló látogatók közel 15 másodpercet hajlandóak arra fordítani, hogy eldöntsék tovább nézelődnek-e az oldalunkon vagy sem. Legtöbb esetben ez a nézelődés a nem kellően összeállított tartalom és grafikai elemek miatt ez alatt az idő alatt megszakad, és így nem is kérdés, hogy az ilyen honlap mennyire képes hatékonyan működni.

A vizsgálatok azt is nagyon jól mutatják, hogy a design, a grafika az első 7-8 másodpercben van a legnagyobb hatással a látogatónkra, és ez az az időszak, amikor kialakulnak az első benyomások a weboldalunkkal kapcsolatban.

Webdesign

A grafikai és szöveg elemek ízléses elrendezését az arculatterv foglalja egybe, és ha már arculattervről beszélünk, érdemes arra is odafigyelni, hogy ha nem csak kizárólag az Interneten tevékenykedik a cégünk, akkor minden területen érdemes egységes arculattal megjelenni.

Legtöbb megrendeléskor már egy meglévő arculathoz készítjük el a kért honlapot. A cégek egyre inkább felismerik, hogy milyen jelentősséggel bír az, hogy cégük egységes megjelenéssel kommunikál partnerei felé a különböző csatornákon keresztül, és ez alól az Internet sem kivétel.

A webgrafika kialakításának menete:

Multimédia, Flash animáció

Multimédiás bemutatók, demó CD, számítógépes animáció, Flash. Ha szeretné lehengerelni ügyfeleit, megelőzni konkurenseit, azzal, hogy multimédiás CD-t ajándékoz nekik, én elkészítem. Bemutató, termékismertető, árjegyzék és más egyéb anyag összeállítható. Online reklámokhoz, vagy a honlapja látványának emeléséhez Flash elemeket készítek. Reklámkampányok esetén folyamatos Flash elemekkel állok rendelkezésére kedvező áron.

Arculat, logó, kiadvány tervezés

Céges kiadványt szinte bárki tud készíteni. Igényes grafikai megjelenésű kiadványt is bizonyára nagyon sokan. A kiadványok készítése azonban nem a grafikai, hanem a marketing tervezésnél kezdődik, azaz annak meghatározásán, hogy milyen célból, kinek, milyen tartalmú kiadványt célszerű készíttetni. A következő fontos lépés a megfelelő stílusú, hangvételű, közérthető szövegezés, és csak ezt követi az előbbiekhez illő grafikai tervezés.

Bármilyen céges kiadvány tervezését vállalom, legyen az cégismertető prospektus, termékismertető katalógus, szórólap, levélpapír, CD borító, logó, egy hirdetés vagy éppen egy plakát. Természetesen termékekről, telephelyről, munkatársakról képek készítését is vállalom. A brosúrák nyomdai kivitelezését - amennyiben ennek koordinálását is rám bízza - profi nyomdai partnereim bevonásával bonyolítom le.

Vállalom teljes arculat tervezését is a legapróbb részletekig.